Boeken

Feest!

Boeken met traktaties en ideetjes voor (kinder)feestjes zijn er in overvloed. Wat zij over het algemeen echter gemeen hebben, is dat de kaft ‘eenvoudige’ suggesties belooft ‘die iedereen gemakkelijk kan maken’, waarmee je in werkelijkheid uren in de weer bent, zonder het resultaat zoals op het plaatje staat te bereiken. Tenzij je een supermoeder bent natuurlijk, die met het grootste gemak dit soort creativiteiten uit haar mouw schudt.

Voor iedereen die die gave niet bezit is er goed nieuws: je kunt vrij gemakkelijk doen alsof je ook zo’n supermoeder bent. Pak het boekje ‘Feest!’ erbij, en aan de slag. Traktaties die écht binnen 10 minuten te maken zijn en toch superleuk en origineel zijn, aangevuld met leuke taarten (wel iets lastiger om te maken) en vrijwel kantenklare draaiboeken voor lekker ouderwetse kinderfeestjes.

Waar soortgelijke boeken zich volledig concentreren op kinderen, weet Feest! dat wij ouders meer te doen hebben dan dagenlang knutselen en kokkerellen. De suggesties die zij doen zijn dan ook veel minder tijdrovend en minstens zo indrukwekkend qua eindresultaat. Een boekje dat je jarenlang veel verjaardagsstress kan besparen, en alleen al om die reden een enorme aanrader.

Feest! Traktaties en partijtjes voor hippe kids en hot mama’s – Ghislaine van Delden
ISBN 9789049998691
Truth & Dare
14,95 euro

Feest
Bestel via Bol.com: Feest
Delden, G. van