Boeken Culinair

Feest! bij 24Kitchen

Feest! 24Kitchen

De chefs van 24Kitchen houden wel van een feestje. En echt niet alleen in december! In het nieuwe, prachtige boek Feest! vind je feestelijke recepten voor het hele jaar.

Feest!

Of het nu een kerstdiner is of een kinderpartijtje. Een paasbrunch of een moederdagontbijt. Pepernoten of taart: alles wat je zou willen koken of bakken voor feestelijke gelegenheden vind je in dit boek.

In meer dan 100 recepten geven de 24Kitchen chefs je volop inspiratie. Omdat ze zelf ook wat te vieren hebben: 24Kitchen bestaat deze maand vijf jaar. Als we denken aan hoe al die koks dat zullen vieren loopt het water ons in de mond…

Fantastische feestdagen

Feest! is verdeeld in drie delen. De eerste 100 pagina’s zijn gereserveerd voor de feestdagen. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over Kerstmis. Ook voor Halloween, Oud & Nieuw, Valentijnsdag en het Suikerfeest, om maar eens wat te noemen, vind je hier volop recepten.

Klassiekers als gevulde speculaas worden moeiteloos afgewisseld met feestelijke gerechten als ‘Krokante aardappel-preimousseline’. Eiernestjes met Pasen, chocoladelavacakes voor Valentijnsdag. Oh, was het iedere dag maar feest!

Speciale gelegenheden

Op zoek naar lekkere verjaardagshapjes? Of het nu om een taart gaat of lekkere borrelhapjes (uiteraard ook geschikt voor andere momenten), je vindt het allemaal in het hoofdstuk ‘Speciale gelegenheden’. Hier vind je trouwens ook spectaculaire taarten voor kinderverjaardagen, én heel originele traktaties. Onze favoriet? De ‘Traktaco’s’!

Feest! 24Kitchen

Elke dag feest

Geen zin om te wachten op feestdagen of andere feestelijke gelegenheden? In het laatste deel van dit boek vind je feestelijke recepten die je iedere dag klaar kunt maken. Het leven is tenslotte een feestje, toch?

Die ‘slaschuitjes met pittige kip’ maken een doordeweekse maaltijd tot een feestje, maar doen het ook prima als amuse of borrelhapje. De ‘Fish and Chips’ bewaren we voor het weekend, en met de ‘Waterijsjes van vlierbloesemsiroop met vers fruit’ stelen we volgend jaar zomer de show.

Alle recepten uit Feest! komen uit het rijke 24Kitchen archief, waarbij alle bekende chefs die aan de zender meewerken hun ‘signature dishes’ presenteren. Het kerstmenu van Angélique Schmeink, de paasbrunch van Miljuschka Witzenhausen en het suikerfeest van Mounir Toub, bijvoorbeeld. Alle recepten zijn duidelijk beschreven, en voorzien van prachtige foto’s. Een feestelijk boek vol eindeloze inspiratie.

Feest! – 24Kitchen
ISBN 9789400508170
Lev.
€24,99