Boeken Fashion

Fashionista

In de modewereld, waar alles draait om zien en gezien worden, kun je je geen blunder veroorloven. En als je bedenkt dat het verkeerde merk schoenen dragen al een blunder is, dan kun je je wel voorstellen wat voor een drama het is om als modereporter midden op de catwalk van de show van Chanel in Parijs tegen een model aan te botsen en onderuit te gaan… Alexandra, die in Parijs was om nieuws te verslaan, wordt nu plotseling zelf nieuws!

Gelukkig begaat nog geen dag later iemand anders, een man dit keer, een nog ergere flater en gaat het nieuws rondom haar botsing al snel liggen. Ze durft zelfs weer over straat, en besluit de show van een nieuwe ontwerper, die absoluut anoniem wil blijven te bezoeken. Hier ontmoet ze ook Nick Snow, de man van de blunder. Het klikt bijzonder goed tussen hen, en samen brengen ze de nacht door (nee, niet op de manier die je verwacht!). Maar waar is die talentvolle modeontwerper opeens gebleven? En hoe gaat het verder met Nick, en is hij wel de persoon die hij zegt te zijn?

Fashionista is geschreven door een insider: Julie Dam is hoofdredacteur van People Magazine en kent alle ins & outs van de wereld van celebrities en fashion. Dat heeft ervoor gezorgd dat haar debuutroman een geestig, boeiend en waarschijnlijk bij tijden ook zeer realistisch beeld geeft van de fashionscene. Echt een boek om in 1 ruk uit te lezen!

Fashionista – Julie Dam
ISBN 9044316540
Uitgeverij The House of Books
16,90 euro

Fashionista !
Bestel via Bol.com: Fashionista !
Dam, J.