Boeken

Eten om te scoren!

Overgewicht is een wereldwijd probleem bij kinderen, en al ligt de basis vaak bij de ouders, het kan geen kwaad om ook de kinderen zelf wat te leren over gezonde voeding en beweging. Als dat maar op een leuke, begrijpelijke en niet belerende manier gebeurt.
 
Eten om te scoren! doet dat goed. Dertien internationale topvoetballers (Nederland is vertegenwoordigd in de persoon van Ruud van Nistelrooy) vertellen over welke gezonde voeding zij lekker vinden, en waarom zij gezond eten zo belangrijk vinden. Daarnaast verklappen zij ieder hun favoriete gezonde recept. En, heel leuk, het zijn niet alleen mannelijke voetballers die aan het woord komen, maar ook vrouwelijke toppers!
 

Het boek wordt gesteund door de UEFA, World Heart Federation en de Europese Commissie, die met dit project de handen ineen slaan. Een mooi initiatief, dat heeft geresulteerd in een boek waarin gezond en sportief bezig zijn centraal staan. Voetballers zijn voor opgroeiende kinderen vaak rolmodellen, hun goede voorbeeld qua gezond eten doet hopelijk goed volgen! 

Eten om te scoren!
ISBN 9789044812084
Clavis
12,95 euro 

Eten om te scoren!
Bestel via Bol.com: Eten om te scoren!