Boeken Travel

Eindelijk vakantie!

Wanneer de meivakantie eenmaal achter de rug is, staat de zomervakantie binnen no time ook alweer voor de deur. En dus rijst ook de eeuwige vraag ‘hoe gaan we de kids 6 weken lang vermaken’ weer. Een passend antwoord hebben we ook niet, ieder kind en iedere ouder is verschillend, maar een boek lezen is als je het ons vraagt altijd een goed idee!

Het boek ‘Eindelijk vakantie’, geschikt voor lezertjes vanaf ongeveer 7 jaar, speelt daar prima op in. Hierin zijn verschillende kortere en langere verhalen en gedichtjes van bekende jeugdschrijvers als Pieter Feller, Inge de Bie, Mirjam Mous en vele anderen opgenomen. Allemaal ‘behapbaar’ qua formaat, en wanneer de jongste lezers op een verhaal stuiten dat zij nog niet aankunnen hoeven zij nooit ver te bladeren om een wat makkelijkere te vinden.

‘Eindelijk vakantie’ stimuleert kinderen te lezen in de vakantie. Als thema voor de verschillende verhalen en gedichten is ‘vakantie’ gekozen, lekker herkenbaar. Het boek telt maar liefst 123 pagina’s, zodat het in ieder geval niet op de eerste vakantiedag al uit is.

Eindelijk vakantie – Diverse auteurs
ISBN 9789044322958
The House of Books
12,50 euro

Eindelijk vakantie!
Bestel via Bol.com: Eindelijk vakantie!
Diverse