Boeken

Dirk Kuyt Voetbaldoeboek

Wij zijn dol op doeboeken! Als kind konden we er iedere grote vakantie uren zoet mee zijn, en wat heerlijk dat sommige dingen niet veranderen: kinderen vermaken zich er nu nog steeds goed mee!

De bekendste doeboeken komen van de hand van Donald Duck… maar hij krijgt concurrentie: wij bekeken het gloednieuwe Dirk Kuyt Voetbaldoeboek!

Dirk Kuyt Voetbaldoeboek

Dirk Kuyt is misschien wel de sympathiekste en ‘normaalste’ voetballer die we in ons land kennen. Het is bijna onmogelijk om Dirk niet leuk te vinden, zelfs als je niet voor Feyenoord bent. Slim, om hem een eigen doeboek te geven dus!

Het boek is erg leuk voor iedereen die van Dirk Kuyt houdt (en dat is zo’n beetje iedereen dus), maar natuurlijk extra geschikt voor kinderen die gek zijn op voetbal. Daar draait namelijk de hele inhoud om. Niet alleen Dirk zelf zie je voorbijkomen, maar ook tal van andere voetbaltoppers.

Het Dirk Kuyt Voetbaldoeboek bevat precies de juiste mix verhalen, foto’s, spelletjes, puzzels, grapjes en posters, en staat daardoor garant voor urenlang vermaak. Briljant vinden we de foto van de blote torso van Dirk, één van de weinige voetballers zonder tatoeages. Daar mag de lezer met pen of stift verandering in gaan brengen.

Het Dirk Kuyt Voetbalboek ligt nu in het tijdschriftenschap voor €4,99.