Boeken Culinair

Dikke/dunne vegetarier

Er zijn nog altijd mensen die denken dat vegetariërs iedere avond danwel een lege plek, danwel een tofuburger op hun bord hebben liggen. Leuk en interessant dat vegetarisch eten, maar na een dag of wat heb je alle mogelijke gerechten toch wel gezien?

Die mensen zullen verbaasd zijn als zij het boek ‘De dikke vegetariër’ zien. Een kleine 1000 pagina’s, 2000 recepten, en daarnaast ook nog eens uitgebreide beschrijvingen van verschillende technieken en ingrediënten: met dit boek kun je oneindig veel vegetarische gerechten bereiden!

Ben je ‘deeltijd vegetariër’, of ben je meer op zoek naar practische tips voor (gedeeltelijk) vegetarisch eten, dan is ‘De dunne vegetariër’ misschien meer wat voor jou. Dit boek, van de hand van presentatrice Antoinette Hertsenberg, draait vooral om makkelijke en snelle vegetarische recepten en tips. Welke vleesvervangers zijn er, hoe pak je vegetarisch eten aan met kinderen en hoe zorg je voor afwisseling, je vindt het in dit boek. Beide boeken hebben een mooie vormgeving, waarbij de dunne variant meer glossy is en voorzien van kleurenfoto’s, en ‘de dikke’ meer van de praktische illustraties. Twee onuitputtelijke bronnen van informatie!

De dikke vegetariër – Mark Bittman
ISBN 9789061129479
44,95 euro
De dunne vegetariër – Antoinette Hertsenberg
ISBN 9789061129578
19,95 euro
Karakter Uitgevers

De dikke vegetariër
Bestel via Bol.com: De dikke vegetarier
Bittman, M.

De dunne vegetariër
De dunne vegetarier
Hertsenberg, A.