Boeken

De wereld van Winnie de Poeh

Een tijdje geleden schreven we op Kidslog al eens over een uniek boek, ‘De wereld van nijntje’. Dit doe-, voel- en luisterboek is zowel geschikt voor kinderen m�t als zonder een leeshandicap, zodat zij er prima samen plezier van kunnen hebben. Waar het nijntje boek zich richtte op de echte ukkies is het aan Winnie de Poeh om kinderen vanaf 3 jaar kennis te laten maken met dit unieke type boek.

In het boek is van alles te zien, bijvoorbeeld alle letters van het alfabet, maar ook te voelen. Niet alleen zijn bijvoorbeeld de contouren van de tekeningen verdikt, ook zijn de woorden in braille te lezen. Dat maakt ‘De wereld van Winnie de Poeh’ al een heel uniek boek, dat Prinses Laurentien de bijgeleverde cd met enkele leuke verhalen van Poeh en zijn vriendjes heeft ingesproken maakt het natuurlijk nog unieker!

Prinses Laurentien staat er al om bekend dat zij (leren) lezen heel belangrijk vindt, door mee te werken aan dit boek zorgt zij er ook nog eens voor dat echt alle kinderen samen een boek kunnen ontdekken. Een mooi initiatief, waarvan wij hopen dat er nog vele delen zullen volgen.

De wereld van Winnie de Poeh, Een doe-, voel- en luisterboek
ISBN 9789047603351
Uitgeverij Rubinstein
14,95 euro

Winnie de Poeh, doe-voel- en luisterboek
Winnie de Poeh, doe-voel- en luisterboek
Walt Disney