Boeken

De Verschrikkelijke Sneeuwman

Brrr, de winter komt eraan. Natuurlijk zijn daar een heleboel leuke boeken bij te vinden, voor alle leeftijden. Speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar is er het best wel spannende boek De Verschrikkelijke Sneeuwman van Alyze Bos.

De Verschrikkelijke Sneeuwman

De titel spreekt al lekker tot de verbeelding, net als de kaft, waarop je het enge sneeuwmonster van heel dichtbij ziet. Dat gebeurde Eefje, die tijdelijk bij haar oma in huis woont, ook. Op een schemerachtige avond loopt zij door het park, en daar is hij opeens, de Verschrikkelijke Sneeuwman!

Gelukkig overleeft ze de ontmoeting, maar niemand gelooft haar verhaal natuurlijk. Terwijl er toch genoeg rare dingen in het dorp gebeuren, die natuurlijk door dat monster veroorzaakt worden! Maar ja… bewijs dat maar eens.

De Verschrikkelijke Sneeuwman is een lekker avontuurlijk boek voor kinderen in de hoogste klassen van de basisschool. Met een herkenbare setting, veel speelt zicht thuis of op school af, maar ook een fijne dosis spanning. Precies wat deze doelgroep nodig heeft, en dus een schot in de roos!

De Verschrikkelijke Sneeuwman – Alyze Bos
ISBN 9789047706748
Lemniscaat
€13,95