Boeken Culinair

De Telegraaf restaurantgids

Ton de Zeeuw is een gerespecteerd culinair recensent, die je waarschijnlijk vooral zult kennen van zijn rubriek ‘Tafelen met Ton’ uit De Telegraaf. Al twintig jaar bezoekt hij restaurants door heel Nederland, dat zijn circa 2000 bezoekjes in totaal, en dus weet hij als geen ander waar het goed toeven is.

In ‘De Telegraaf restaurantgids’ vind je 300 van de bijzonderste restaurants in Nederland. Handig gegroepeerd op postcode en plaats, zodat je nooit ver hoeft te zoeken. Alle restaurants in de gids kunnen de goedkeuring van Ton de Zeeuw wegdragen, en in de begeleidende tekstjes legt hij uit waarom.

De beschrijvingen van de restaurants en hun gerechten doen het water in je mond lopen. Heb je weinig tijd, lees dan eerst de onderste zin van de beschrijving, waarin de Zeeuw in een treffende oneliner aangeeft wat het sterke punt van het betreffende restaurant is. Dankzij de contactgegevens en openingstijden kun je direct reserveren.

De Telegraaf restaurantgids is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die houdt van lekker dineren. Objectieve informatie, menu suggesties en vooral heel veel sfeerbeschrijving, zodat je avondje uit al begint bij het uitzoeken van het restaurant.

De Telegraaf restaurantgids – Ton de Zeeuw
ISBN 9789061129677
Karakter Uitgevers
15,00 euro (na 1 juli 2009 17,95 euro)

De Telegraaf Restaurantgids
Bestel via Bol.com: De Telegraaf Restaurantgids
Ton de Zeeuw