Boeken Highlight

De nieuwe nanny

Clare, getrouwd met de jongere Marc, is een succesvol zakenvrouw waarbij alles vanzelf lijkt te gaan. Maar wanneer ze moeder wordt van een tweeling blijkt dat deze rol haar een stuk meer moeite kost…

Tegen de wil van haar man huurt Clare een nanny in, Jenna, die geen enkele moeite lijkt te hebben met de kids. Ze doet het zelfs zo goed dat Clare steeds meer aan haar eigen capaciteiten gaat twijfelen, en zij is niet de enige. Was het wel zo’n goed idee om Jenna in te huren? Is zij wel te vertrouwen? En als zij het niet is, wie dan wel?

Om het boek voor toekomstige lezers boeiend te houden, kunnen we echt niet meer vertellen dan dit. ‘De nieuwe nanny’ is namelijk een verhaal waar je in moet duiken, over je heen moet laten komen. Het raadsel zal zich steeds verder ontvouwen, tergend langzaam doordat het verhaal steeds vanuit een andere verteller wordt beschreven. Wie is goed, wie is slecht, hoe gaat dit verder? Je zult tot de laatste bladzijde moeten wachten om daar achter te komen. Maar geloof ons: daar zul je geen spijt van krijgen, want ‘De nieuwe nanny’ is een heerlijke roman met volop actie, verdriet, spanning, liefde, lust en bedrog.

De nieuwe nanny – Tess Stimson
ISBN 9789044325010
The House of Books
17,50 euro

De nieuwe nanny
Bestel via Bol.com: De nieuwe nanny
Tess Stimson