Boeken Culinair

De moestuin van Michelle Obama

Michelle Obama, de stijlvolle First Lady van Amerika, kennen we natuurlijk vanwege haar altijd fashionable voorkomen. Maar dat ze een moestuin heeft, dat wisten we nog niet!

Zodra Michelle haar intrek nam in het Witte Huis besloot ze er een moestuin aan te leggen. Leuk en handig, zo heb je altijd gezonde voeding in de buurt. Zo’n moestuin past natuurlijk ook prima in de kwestie ‘dikke kinderen’ en het voorkomen ervan, door ze bijvoorbeeld te leren waar voedsel vandaan komt. En dus doet Michelle nu letterlijk een boekje open over haar moestuin, om anderen te inspireren en motiveren zelf ook aan de slag te gaan!

In het boek vind je Michelles ervaringen, successen en mislukkingen en opvattingen over gezonde voeding. Erg leuk en handig, maar natuurlijk wel √©rg Amerikaans en correct van toon. Maar stiekem biedt dit boekje ook een klein inkijkje in het leven van de First Lady. Mooie foto’s en luchtige anekdotes over het leven in en om het Witte Huis maken dit boek ook leuk en interessant voor de niet al te fanatieke tuinierders. En misschien raak je tijdens het lezen wel geinspireerd om je eigen moestuin, klein of groot, te beginnen!

De moestuin van Michelle Obama – Michelle Obama
ISBN 9789045200477
Karakter Uitgevers
24,95 euro