Boeken winnen

Boek van de maand: De drie bruiloften van Manolita van Almudena Grandes (+WIN!)

De drie bruiloften van Manolita Almudena Grandes

Ons boek van de maand november is De drie bruiloften van Manolita van Almudena Grandes, een van Spanjes meest geliefde literaire auteurs. Natuurlijk geven we het boek ook weg!

De drie bruiloften van Manolita

Manolita is net 18 als het leven haar op de proef stelt. Ze is een pientere maar nuchtere jonge vrouw die liefst zo weinig mogelijk op de voorgrond treedt. Als haar broer Antonio haar echter komt smeken om hulp bij het verzet tegen de dictator Franco, gaat ze er toch op in. Manolita ontpopt zich als de sterke en passionele spilfiguur in de hechte vriendengroep die strijdt voor de democratie. De rustige en op het oog weinig aantrekkelijke verzetsstrijder Silverio blijkt haar ware liefde te zijn, en dat verandert haar leven voorgoed. Maar onder de dictatuur zijn zelfs de vertrouwdste gezichten onbetrouwbaar. Het verraad komt akelig dichtbij en hun vriendschap en liefde komen op het spel te staan.

Winnen

Wij mogen deze maand vijf exemplaren van De drie bruiloften van Manolita van Almudena Grandes weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Lifestylelog ook niet te volgen op Instagram (@lifestylelog.nl, https://instagram.com/lifestylelog.nl/).

[cforms name=”bruna nov 15″]