Boeken winnen

De 9 dagen van Rabbit Hayes: ons boek van de maand februari (+WIN)

De 9 dagen van Rabbit Hayes

Iedere maand zetten we op Lifestylelog één bijzonder boek centraal. In februari kiezen we voor De 9 dagen van Rabbit Hayes van Anna McPartlin.

Op zoek naar een roman vol liefde, humor, leven en kracht? Lees dan zeker verder. We geven vijf exemplaren weg!

De 9 dagen van Rabbit Hayes

Hier is een waarheid waar niemand omheen kan: het leven kun je niet sturen.

Rabbit Hayes houdt van haar ‘gewone’ leven en van alle buitengewone mensen om zich heen. Ze is gek op haar dochter, Juliet. Op haar kleurrijke, chaotische familie. En op de enige man in haar hart: Johnny Faye. Maar het lijkt erop dat de wereld andere plannen heeft gemaakt voor Rabbit. En daar heeft ze vrede mee. Want zij heeft haar eigen plannen – en nog een paar dagen de tijd om ze werkelijkheid te laten worden.

Een waarheid om te onthouden: dit is een verhaal waarin wordt gelachen om de verrassingen van het leven. Een verhaal over het vinden van plezier in elk moment.

Winnen

Wij lazen dit boek al voor het uitkwam (vanaf 9 februari ligt het in de boekwinkels), en raken er niet over uitgepraat. Wat een prachtboek!

Wil jij het ook lezen? Dat kan! Wij geven deze maand vijf exemplaren weg. Om kans te maken vul je simpelweg het onderstaande formulier volledig in. Vergeet Lifestylelog ook niet te volgen op Instagram!

[cforms name=”aw bruna feb”]