Boeken

De 4000e Bouquet is een feit: Machtige verleider

Bouquet 4000

Een uitgeverij die al sinds 1974 bestaat, en vandaag het 4000e boek in een reeks introduceert: iedereen kent Harlequin en Bouquet.

Bouquet

Wie kent ze niet: de Bouquet pockets van Harlequin die in het tijdschriftenschap (en tegenwoordig ook als e-book) te vinden zijn? Ze worden al meer dan 40 jaar uitgegeven, en nog altijd met groot succes. Nummer 4000 kent de titel Machtige verleider, en ligt sinds vandaag in de winkels. In de pocket vind je drie verhalen.

Romantiek

De verhalen die je in een Bouquet pocket aantreft staan misschien niet bekend om hun literaire kwaliteiten, maar toch zijn het geen slechte boeken. Allesbehalve zelfs. Als je al 4000 delen lang mensen aan je weet te boeien, dan doe je iets goed! Wij lazen de verhalen in het nieuwe boek natuurlijk zelf, en al zijn ze wat oppervlakkig, wij werden er blij van. De reden? Romantiek!

Hoe heerlijk als het leven alleen om de liefde draait! Daar hebben we allemaal behoefte aan, uit onderzoek van Harlequin bleek zelfs dat 85% van de Nederlanders best wat meer romantiek in zijn of haar leven zou willen, als ze maar wisten hoe. Onze tip: pak er een Bouquet-pocket bij, inspiratie genoeg!

De nieuwe Bouquet pocket ligt nu in de winkels, voor €6,99 (e-book €5,99). Extra leuk: in de maand december trakteren wij enkele van onze bezoekers op dit vleugje romantiek, plus nog heel veel extra. Stay tuned!