Boeken winnen

Afgelopen: Dagboek van een beschermengel (+WIN!)

Deze maand hebben we 2 boeken van de maand in samenwerking met Orlando Uitgevers, dat betekent voor jou dubbel zoveel kans op een mooi boek!

Boek 1 is Dagboek van een beschermengel van Carolyn Jess-Cooke. Als Margot Delacroix op veertigjarige leeftijd op gewelddadige wijze om het leven komt, wordt ze teruggezonden naar de aarde als haar eigen beschermengel. Ze krijgt van Hogerhand de opdracht om haar leven, vanaf haar geboorte tot aan haar dood, nog eens dunnetjes over te doen – inclusief alle vergissingen die ze heeft gemaakt, alle ellende die ze heeft doorstaan en de dingen die haar het meest spijten. Ze mag echter niets veranderen, het enige wat ze geacht wordt te doen is toekijken en ervan leren.
Margot waakt over haar dierbaren en beseft tot haar grote afschuw dat de problemen van haar zoon grotendeels te wijten zijn aan haar eigen gedrag. Ze sluit een pact met een demon en geeft haar plaats in de hemel op om het lot van haar zoon te veranderen. Er kleven echter onverwachte consequenties aan de veranderingen die ze teweegbrengt…

Wil jij kans maken op dit boek? Vul dan in de maand augustus het onderstaande formulier in en win!

Deze actie is afgelopen.