Boeken winnen

Boek van de maand: Central Park van Guillaume Musso (+WIN!)

Central Park Guillaume Musso

We beginnen zo langzamerhand echte Guillaume Musso fans te worden. Niet zo vreemd dat zijn nieuwe boek Central Park ons boek van de maand maart is!

Central Park

De Parijse rechercheur Alice Schafer en de Amerikaanse Gabriel Keyne worden wakker op een bankje in Central Park, aan elkaar geketend met handboeien. De twee kennen elkaar niet en weten niet hoe ze hier terechtgekomen zijn.

Het laatste wat Alice zich herinnert is dat ze de avond ervoor met haar vriendinnen uit ging in Parijs en het laatste wat Gabriel nog weet is dat hij pianospeelde in een club in Dublin. Nu heeft Alice een vreemd wapen in de binnenzak van haar jas en bloed op haar shirt. Onmogelijk? En toch…

Guillaume Musso

Guillaume Musso is in zijn vaderland Frankrijk al drie jaar op rij de nummer 1 auteur. Zijn boeken worden in 36 landen uitgegeven, er zijn al meer dan 18 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Veel van zijn boeken spelen zich, net als Central Park, geheel of gedeeltelijk af in de Verenigde Staten, waar de auteur een tijd woonde en nog steeds veel komt.

Zijn spannende thrillers zijn aanraders voor fans van Suzanne Vermeer: altijd super spannend, en vol onverwachte wendingen.

Guillaume Musso

Winnen!

Wij mogen 5 exemplaren van Central Park van Guillaume Musso weggeven. Kans maken? Vul dan deze maand het onderstaande formulier in.