Boeken

Cars: lees mee cd

Cars is en blijft ongekend populair bij jongetjes. Je kunt de speelgoedwinkel niet binnenstappen en de Cars autootjes, rugtasjes, televisies en boekjes komen je tegemoet. Heel leuk in deze collectie is het boekje uit de Disney ‘Lees mee met’ serie van Uitgeverij Rubinstein.

Het principe is simpel: een leesboekje wordt vergezeld van een cd, waarop de gehele tekst van het boek wordt voorgelezen, aangevuld met passende geluiden, in dit geval voornamelijk van auto’s uiteraard. Nog niet zo ervaren lezers kunnen zo een boekje zelf lezen, met wat hulp van de cd. Meer ervaren lezers zullen genieten van de geluiden, en het verhaal nog beter beleven.

De speelduur van de cd is 20 minuten, ‘Lees mee met Cars’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, al vinden wij het verhaal voor hen nog wel wat lastig te volgen. De combinatie boek/cd komt vooral goed tot zijn recht bij kinderen in groep 3 en 4, omdat tekst en geluid elkaar juist goed aanvullen bij beginnende lezertjes. Voor jongere kinderen is het uiteraard wel een prima boekje om voor te lezen, al dan niet met behulp van de cd.

Disney – Lees mee met Cars
ISBN 9789054448693
Uitgeverij Rubinstein
12,95 euro

Leesmeecd / Cars + Boek
Bestel via Bol.com: Leesmeecd / Cars + Boek
W. Disney & Walt Disney