Boeken Culinair

Budgetkoken

Wij hebben het wel een beetje gehad met al die crisisverhalen. Feit is echter dat er toch best veel mensen zijn die minder te besteden hebben, of het wat zuiniger aandoen om een appeltje voor de dorst aan te leggen. De restaurants klagen over teruglopende bezoekersaantallen, thuis eten is weer helemaal hip. Maar hoe zorg je ervoor dat je iets leuks en lekkers op tafel zet, zonder daar alsnog veel geld aan te besteden?
In ‘Budgetkoken’ vind je talloze recepten voor gerechten die per persoon minder dan 2,50 euro kosten. Of het nu gaat om lunchgerechten, soepen of avondmaaltijden, in dit boekje vind je volop inspiratie en tips. Veel van die tips kende je vast al, denk aan het kopen van seizoensgroenten en een krop sla, in plaats van een zakje, maar wist je dat je ook tijdens het koken aan je energierekening kunt denken? Een kwestie van de deksel op de pan leggen, dat scheelt heel wat energie!

‘Budgetkoken’ laat zien dat je voor minder dan 2,50 per persoon euro een prima, zelfs luxe maaltijd op tafel kunt zetten. Leuk boekje om inspiratie uit op te doen, het maakt je meer bewust van de prijzen van producten en hoe je verschillende ingrediënten in zowel traditionele als originele recepten kunt verwerken.

Budgetkoken – Marleen van Gaver
ISBN 9789002235191
Standaard Uitgeverij
9,95 euro 

Budgetkoken onder de 2,5 euro
Bestel via Bol.com: Budgetkoken onder de 2,5 euro
Gaver, M. Van