Boeken

Bridget in the City

‘Bridget in the City’, bij zo’n titel verwacht je natuurlijk een kruising tussen Bridget Jones en Sex and the City. En dat klopt! Dit boek, waargebeurd, gaat over Bridget, een jonge Engelse journaliste die naar New York verhuist om carriere te maken als journaliste bij de New York Post. Ze ontdekt echter al snel dat het niet meevalt om ultiem succesvol te zijn in New York: én de beste primeurs scoren voor de krant, én een betaalbaar appartement én ware liefde. De krant ziet wel iets in Bridgets zoektocht naar geluk, en besluit haar een column te geven om haar liefdesperikelen te delen met zo’n half miljoen New Yorkers.

Het wordt echter lastig als een collega bij de krant deel uit gaat maken van die liefdesperikelen. Ten eerste is het niet altijd handig of gewenst om verliefd te zijn op een collega, maar ten tweede valt het al helemaal niet mee om hem op te nemen in je column zonder dat je andere collega’s het doorhebben!

‘Bridget in the City’ is onvervalste chicklit. Geen diepere boodschap of zware verhaallijnen, maar gewoon genieten van de belevenissen van een Engels meisje in New York. Veel romantiek en humor, veel onmogelijke situaties, lekker!

Bridget in the City – Bridget Harrison
ISBN 9022991598
Uitgeverij A.W. Bruna
17,95 euro

Bridget in the city
Bestel via Bol.com: Bridget in the city
Harrison, B.