Boeken

Brei je eigen held

Kun jij breien? Nee? Zo jammer! Loop je mooi je eigen held mis…

Het grappige boek Brei je eigen held laat maar weer eens zien dat handwerken reuze nuttig kan zijn. Want, geef toe, welke vrouw wil nu niet haar eigen droomman samenstellen?

Met wol en pennen ga je aan de slag, en beantwoord je elementaire vragen als ‘wat voor kapsel heeft mijn droomman?’ en ‘welk beroep heeft hij?’. Afhankelijk van je antwoorden brei je zo jouw ideale man in elkaar.

Natuurlijk is dit een boekje met een flinke korrel zout. Maar wat is het leuk! Nadat je je basispop in elkaar gebreid hebt, kun je helemaal los gaan qua outfits. Een mannelijke paspop, die je als je wat geduld hebt zelfs tot astronaut om kunt toveren.

Een mooi moment om je breikennis weer eens op te frissen, want wat is er meer ontspannen dan tijdens een drukke dag even een kleine break, waarin je je droomman weer van een nieuwe look voorziet. Breien is serieus rustgevend, zodra je de techniek weer een beetje in de vingers hebt althans. Oh, en die ene vriendin die steeds maar single blijft, omdat ze zo kieskeurig is? Die geef je dit boekje natuurlijk cadeau!

Brei je eigen held – Carol Meldrum
ISBN 9789043917285
Tirion Creatief
€7,99