Boeken

Bordje leeg, buikje vol

Echt lezen zit er met een kindje van 12 maanden nog niet in, maar dit is wel de leeftijd waarop de eerste boekjes prima aangeschaft kunnen worden. Zolang deze stevig van kwaliteit zijn, primaire kleuren gebruiken en herkenbare thema’s behandelen is de interesse van de gemiddelde dreumes snel gewekt!

Het nieuwe ‘Bordje leeg, buikje vol’ is zo’n boekje, en ook nog eens een bijzonder leuk exemplaar als je het ons vraagt. Het boekje heeft uitschuifbare pagina’s, waarmee kinderen niet alleen het populaire kiekeboe kunnen spelen, maar ook oorzaak-gevolg zullen inzien.

Een muts bedekt een hoofdje. Waar ben ik? Trek aan het flapje en het hoofdje wordt zichtbaar. Kiekeboe! Daar is een eendje. Wat kun je daarmee doen? Trek aan de bladzijde, en je ziet dat het kindje in bad gaat. En, als afsluiter: daar is de maan. Wat doet het kindje nu? Inderdaad: slapen. Een perfect boekje dus om voor te lezen voor het slapen gaan, maar ook leuk om gewoon lekker op schoot mee te spelen. Stevige kwaliteit, dreumesproof!

Bordje leeg, buikje vol – Kathleen Amant
ISBN 9789002234675
Standaard Uitgeverij
7,95 euro

Bordje leeg, buikje vol
Bestel via Bol.com: Bordje leeg, buikje vol
Kathleen Amant