Boeken winnen

Afgelopen: Boek van de maand: win een boekenpakket!

huis van eb en vloed

Iedere maand vind je op Lifestylelog een nieuw Boek van de maand. Om 2016 extra leuk af te sluiten, pakken we in december extra uit.

Deze maand staan er namelijk twéé boeken centraal, die we als boekenpakket mogen weggeven. Wil jij meer weten over deze boeken, en kans maken op zo’n pakket? Lees dan snel verder.

Huis van eb en vloed

In het boekenpakket vind je twee compleet verschillende boeken. De eerste titel is Huis van eb en vloed, van de Engelse auteur Sarah Maine.

Na het overlijden van haar ouders reist Harriet Devereux naar de Hebriden. Daar staat Bhalla House: al generaties lang in haar – verre – familie. Het enorme huis is verwaarloosd en Harriet twijfelt tussen verkopen of investeren in een luxe hotel. Tijdens een inspectie in verband met de restauratiekosten stuiten ze onder een vloer op menselijke resten, waarschijnlijk al van een eeuw geleden.

Via oude dagboeken en brieven die ze vindt, ontdekt Harriet dat aan het begin van de twintigste eeuw Beatrice Blake in het huis woonde, een jonge aristocrate die pas getrouwd was met de gevierde schilder en naturalist Theodor Blake. Een enkele kus zet een keten van gebeurtenissen in gang die hun levens voorgoed zal veranderen.

Elvis Costello: Trouweloze muziek en verdwijnende inkt

Elvis Costello: Trouweloze muziek en verdwijnende inkt

Het tweede boek in het pakket is een echt cadeauboek voor muziekliefhebbers. Elvis Costello, geboren als Declan Patrick MacManus, groeide op in Londen en Liverpool als kleinzoon van een trompettist op de White Star Line en zoon van een jazzmuzikant die succesvol werd als zanger van een radiodansorkest. Costello zette de familietraditie voort en veroverde de wereld van de popmuziek voor zijn vierentwintigste.

In dit boek geeft Costello zijn unieke visie op zijn onwaarschijnlijke en soms komische tocht naar internationaal succes. Met uitstapjes langs de tot nu toe onbesproken emotionele fundamenten van zijn bekendste liedjes en de hits van morgen. Het boek staat vol verhalen en observaties over zijn beroemde coauteurs en andere samenzweerders. Ook gaat hij de minder mooie kant van het beroemd zijn niet uit de weg.

Winnen

Wil jij dit boekenpakket winnen? Vul dan het onderstaande pakket volledig in.

Deze actie is afgelopen.