Boeken winnen

Boek vd maand: Sluit mijn ogen (+WIN!)

Sluit mijn ogen van Sophie McKenzie is ons boek van de maand maart, in samenwerking met A.W. Bruna. Natuurlijk geven we ook boeken weg!

Acht jaar geleden verloor Geniver Loxley haar dochter Beth tijdens de geboorte. Sinds die dag worstelt Gen met haar eigen leven. Terwijl haar echtgenoot Art hun leven probeert voort te zetten en aan zijn carrière en inkomsten werkt, kan zij Beth nog steeds niet loslaten. Totdat op een dag alles verandert…

Een onbekende vrouw staat op hun stoep en beweert dat Beth nog in leven is. Dat is krankzinnig. Waarom zou iemand dat verzinnen? Maar het zaadje voor hoop is geplant bij Gen. Ondanks de waarschuwingen van haar echtgenoot en vrienden en hun bezorgdheid voor haar welzijn, gaat Gen op zoek. Ze kan haar ogen niet meer voor de waarheid sluiten. Totdat haar hoop in angst en paranoia omslaat. Wie kan ze nog vertrouwen? Waarom ontmoedigt Art haar de dood van hun dochter te onderzoeken? Om haar, zoals hij zegt, voor nog meer pijn te behoeden? Of is er meer aan de hand?

pvawbrunamrt142

Een spannend boek, een verslavend verhaal, waarbij je je regelmatig afvraagt wie je nu moet geloven. Sophie McKenzie leverde al aardig wat young adult-boeken af, Sluit mijn ogen is haar eerste boek voor volwassenen, en meteen een voltreffer.

Wil jij een exemplaar van dit boek winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.