Boeken Speelgoed winnen

Boek van de maand: Rompompom Magnetische Rekendoos

Ons boek van de maand juni is eigenlijk helemaal geen boek… het is de Rompompom Magnetische Rekendoos! Wil jij hem winnen?

Rompompom Magnetische Rekendoos

We geven het toe, het is wat verwarrend. In plaats van een boek hebben we deze maand aandacht voor de Rompompom Magnetische rekendoos. Een leuke, spelenderwijze manier voor je kleuter om met getallen aan de slag te gaan.

Met deze rekendoos kunnen kinderen getallen herkennen, leggen en tellen. De kleuter die al iets verder is, kan zelfs sommetjes maken. Het kind legt een werkblad in de deksel van de rekendoos. Vervolgens legt het de magneetjes op het gekozen werkblad.

Leren is leuk

Voor kleuters moet leren vooral leuk zijn: bijna alles om hen heen is nieuw, en dus leerzaam. Ook het aanleren van de getallen gebeurt spelenderwijs met deze rekendoos, terwijl de inhoud precies aansluit bij wat kinderen in groep 1 en 2. De getallen tot en met 20 komen volop aan bod.

Winnen

Wil jij deze maand de Rompompom Magnetische Rekendoos winnen? Dat kan! We geven vijf exemplaren weg, vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.