Boeken winnen

Boek van de maand: Pim en Pom (+WIN)

Heb jij Pim en Pom, Het grote avontuur in de bioscoop gezien? Het gelijknamige boekje is deze maand ons Boek van de maand!

Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje bij ze op bezoek komen, nemen ze Pim en Pom mee naar het bos voor een picknick. Ze willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis en besluiten ze te ontvoeren. Pim en Pom proberen te ontsnappen, maar nu zijn ze wel verdwaald!

Een groot avontuur, maar kinderen kunnen gerust ademhalen, natuurlijk loopt het goed af. Maar wat Pim en Pom allemaal meemaken… Als je de film niet gezien hebt kun je daar in dit leuke boek achter komen. Heb je de film wel gezien? Dan is het super leuk om het hele avontuur nog eens in boekvorm te bekijken. De verhaaltjes en illustraties zijn zo geweldig dat het voor jong en oud een plezier is om te lezen.

Pim en Pom, Het grote avontuur, is de hele maand juni ons boek van de maand. En natuurlijk geven we ook exemplaren weg! Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.