Boeken winnen

Boek van de maand: Laat mijn hand niet los (+WIN!)

De hele maand december is Laat mijn hand niet los, van Michel Bussi, ons boek van de maand. Lees snel verder, misschien win je wel een exemplaar!

Laat mijn hand niet los

Liane en Martial, een stel uit Parijs, hebben een droomvakantie op het exotische eiland RĂ©union met hun zesjarige dochtertje Sofa. Op een middag gaat Liane even naar hun kamer, maar komt niet meer terug. Als Martial naar boven gaat om te kijken waar ze blijft, ziet hij dat de kamer doorzocht is, zijn vrouw verdwenen is en overal bloed ligt. Hoewel Martial in eerste instantie met de politie meewerkt, slaat hij binnen 24 uur met zijn dochtertje op de vlucht. In plaats van gekwetste echtgenoot is hij nu hoofdverdachte.

Zo begint een klopjacht zoals RĂ©union nooit heeft meegemaakt. Heeft Martial zijn vrouw vermoord of is hij het slachtoffer van een vooropgezet plan? Want het is niet de eerste keer dat Martial op het eiland is. Het verleden komt gevaarlijk dichtbij.

pvlaatmijnhandnietlos2

Michel Bussi

Michel Bussi is vandaag de dag een van de populairste auteurs in Frankrijk, met al meer dan 600.000 exemplaren van zijn werk verkocht. Laat mijn hand niet los is de eerste titel die in Nederland verschijnt, waarvan in Frankrijk binnen een paar weken 50.000 exemplaren zijn verkocht. Het is in meer dan twintig landen verschenen.

Winnen!

We geven vijf exemplaren van Laat mijn hand niet los weg. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.