Boeken winnen

Boek van de maand: In het gezelschap van de courtisane (+WIN!)

Ons boek van de maand april, in samenwerking met Orlando uitgevers, is In het gezelschap van de courtisane van Sarah Dunant. Natuurlijk maak je kans op een exemplaar!

Het is 1527, en de Sacco di Roma is in volle gang: een woeste plundering waarbij Rome door een huurleger volledig onder de voet wordt gelopen. Terwijl de stad in brand staat weten twee van haar meest kleurrijke bewoners te ontsnappen. Fiametta is een wonderschone courtisane, Bucino de dwerg die haar met raad en daad bijstaat. Vroeg in de ochtend na de overval gaan ze op weg naar Venetië, een stad waar, menen zij, het geld op straat ligt. Bucino is slim, zijn ogen zien alles en hij heeft een scherpe tong, Fiametta is mooi en handig. Al snel doen zij met hulp van een jonge, blinde genezeres en een scanduleuze dichter uit Rome weer goede zaken.
Maar Venetië is een stad die zo zijn eigen verlokkingen kent en de grootste uitdaging blijkt uiteindelijk die jonge, blinde vrouw die hun leven en uiteindelijk ook hun hart binnen weet te dringen – met vernietigende gevolgen voor allen.

Benieuwd naar dit boek? Hier vind je alvast een leesfragment.  Maar natuurlijk geven wij ook weer vijf exemplaren weg. Vul om kans te maken het onderstaande formulier in.