Boeken winnen

Afgelopen: Boek van de maand: Gedane zaken (+WIN!)

In de eerste maand van 2014 is Gedane zaken van Amanda Hodgkinson ons boek van de maand in samenwerking met Orlando uitgevers. Win een exemplaar!

1919: Rose, Nellie en Vivian Marsh wonen in een klein armoedig huisje aan de rand van de rivier in het landelijke East Anglia. Door de overstroming van de rivier en de komst van ene Joe Ferrier verandert hun leven voorgoed.
1939: De twintigjarige Birdie Farr werkt in een pub in Londen. Als ze erachter komt dat ze zwanger is, vraagt ze wanhopig haar moeder Nellie om hulp. Die stuurt haar naar haar tante Vivian, en samen regelen zij een adoptie voor Birdie’s dochter.
Wanneer Birdie later trouwt met Charles en een zoontje krijgt, gaat ze op zoek naar het meisje dat ze heeft afgestaan. Haar zoektocht heeft grote consequenties voor haar familie en de mensen van wie ze houdt.

Gedane zaken is een hartverscheurende roman over moederschap, adoptie en het leven van vrouwen op het Engelse platteland in de vorige eeuw.

Benieuwd geworden naar dit mooie boek? Dat komt goed uit! Wij geven deze maand 5 exemplaren weg, om kans te maken hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen.