Boeken winnen

Afgelopen: Boek van de maand: De ingreep (+WIN!)

Ons boek van de maand februari, in samenwerking met A.W. Bruna, is De ingreep van Carla de Jong. Je maakt kans op een exemplaar!

In een ziekenhuis wordt onder aan een trap een lijk gevonden. Was het een ongeluk of was het moord?
Wanneer psychologe Mensje Kramer een baan krijgt aangeboden in het managementteam van het ziekenhuis waar ze net zelf een ingrijpende operatie heeft ondergaan, neemt ze die na enige twijfel aan. Uit haar rechterborst is een grote tumor weggehaald, met een groot litteken en gevoelens van onzekerheid tot gevolg.

Bovendien levert de baan algauw veel meer spanning op dan ze had voorzien. Rita Jansen, een onlangs aangestelde manager, spaart niets en niemand in haar poging het ziekenhuis te verjongen door de oude garde eruit te werken. Maar de gevolgen van haar kruistocht zullen vele malen erger zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Niet alleen voor de artsen, maar ook voor haarzelf en Mensje. Eerst valt er één slachtoffer, dan nog één…

pvdeingreep2

Carla de Jong stond met haar medische thriller Serpent op de shortlist voor de Gouden Strop en van het boek zijn meer dan 12.500 exemplaren verkocht. Op 18 februari verschijnt haar nieuwe boek De ingreep en hiermee keert Carla terug naar het genre van de medische thriller.

Wil jij kans maken op een exemplaar van De ingreep? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.