Boeken winnen

Boek van de maand: De duivenhoudsters (+WIN!)

Bezoek je Lifestylelog regelmatig, dan heb je vast de auteur Alice Hoffman al eens voorbij zien komen. Ons boek van de maand is wederom van haar hand.

De levens van vier dappere en opmerkelijke vrouwen kruisen elkaar in het jaar 70 na Christus, in de wanhopige tijd van de belegering van Masada, wanneer de voorraden slinken en de Romeinen oprukken. De vier vrouwen werken in de duivenhokken en alle vier hebben ze geheimen: wie ze zijn, waar ze vandaan komen, en van wie ze houden. Het zijn de roodharige Jaƫl, de dochter van een sluipmoordenaar wier gebroken hart haar door de ontberingen van de woestijn naar haar ware levenspad voert; Revka, de bakkersvrouw die haar dierbaarste schat ter wereld verliest en toch de kracht vindt om haar familie te beschermen; Aziza, de geliefde van een krijger, die een geheim leven leidt dat zelfs haar naasten niet kunnen vermoeden; en Sjira, een wijze, oude vrouw met kennis van kruiden en oude magie, die even loyaal is als gevaarlijk.
Uit hun vindingrijkheid en onderlinge solidariteit putten de vrouwen kracht zich teweer te stellen tegen de vijand die hen wil uitroeien.

Van dit boek is een leesfragment beschikbaar, je vindt het hier.

Wij mogen van Orlando uitgevers 5 exemplaren van dit prachtige boek weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in.