Boeken winnen

Boek van de maand: Gedeeld geheim (+WIN!)

Heel de maand november is Gedeeld geheim, de opvolger van S.E.C.R.E.T. van L. Marie Adeline ons boek van de maand. Win een exemplaar!

In samenwerking met Orlando uitgevers staat op Lifestylelog iedere maand 1 box in de spotlights. Nadat we je eerder al lieten kennismaken met S.E.C.R.E.T., de erotische sensatie die heel wat vrouwenharten sneller liet kloppen, is nu de opvolger Gedeeld geheim aan de beurt.

Nadat haar baas en geliefde, Will, haar hart heeft gebroken, stort Cassie Robichaud zich op S.E.C.R.E.T., het geheime genootschap dat haar leven volledig heeft veranderd door haar diepste seksuele wensen stap voor stap te vervullen. Cassie begeleidt de nieuwste kandidaat, Dauphine Mason, en werft mannen om de nieuwe fantasie├źn uit te voeren.

De verlegen Dauphine is eigenaresse van een vintage kledingwinkel in New Orleans. Door S.E.C.R.E.T. wakkeren haar seksuele gevoelens weer aan en hervindt ze het zelfvertrouwen om zich weer open te stellen voor de liefde. Terwijl Cassie zich zorgen maakt of het ooit nog wat zal worden tussen haar en Will, vindt ze inspiratie in het begeleiden van Dauphine bij haar stappen. Beide vrouwen zoeken de balans tussen het volgen van je hart en het volgen van je passie, en hopen uit te vinden wat ze werkelijk verwachten van het leven en de liefde.

Ben jij benieuwd geworden naar dit heerlijke boek, en wil je meer? Dat kan! Wij geven zoals altijd vijf exemplaren van het boek van de maand weg. Laat snel je gegevens hieronder achter om kans te maken.