Boeken

Bobo’s droomboom

Bobo is al veertig jaar een begrip onder kleuters, erg leuk dat zo’n figuurtje en achterliggend concept het al zoveel generaties volhouden. Bobo gaat met zijn tijd mee, en introduceert naast het bekende tijdschrift ook regelmatig andere producten. Wij lazen het nieuwste boek, Bobo’s droomboom.
 
Het boek is bedoeld voor, uiteraard, kleuters en is perfect om voor te lezen. Lekker groot van formaat, en met verhaaltjes waar je binnen enkele minuten doorheen bent. Fijn om dus iedere avond voor het slapengaan 1 verhaaltje uit voor te lezen. Bobo heeft in het boek een mooie hut in een boom, en iedere keer als hij daar zit droomt hij een beetje weg. En wat er dan allemaal voor bijzondere dingen gebeuren…
 

Fijn is dat er is gekozen voor herkenbare thema’s die een grote rol spelen in het leven van kleuters, denk Sinterklaas, dierentuin, ziek zijn, in een veilige setting. Aan het eind van ieder verhaaltje schrikt Bobo weer op uit zijn gedachten, en zit hij gewoon weer in zijn boomhut, mochten de avonturen voor jouw kleuter dus iets te spannend zijn geweest kun je het hierdoor weer gemakkelijk afsluiten. Absolute aanrader! 

Bobo’s droomboom – Eric Hercules
ISBN 9789047510970
Van Holkema & Warendorf
12,95 euro

Bobo's droomboom
Bestel Bobo’s droomboom
Malmberg