Boeken Favourites

Bloot?!

Hoe komt het dat alle dieren er anders uit zien? In het boek Bloot?! kom je er achter, althans, je vindt er een grappige theorie. Want ooit, toen waren alle dieren bloot en roze. Totdat de koe op een dag een winkel ontdekte, en in een leuk zwart/wit gevlekt pak thuis kwam. Dat wilden de andere dieren ook wel!

De pauw zocht een outfit met heel veel kleuren uit, de zebra vondt een leuk zwart-wit gestreept pakje, en zo graaiden alle dieren enthousiast in de bakken. Alleen varkentje bleef over. Geen enkel pak was echt geschikt voor hem, en dus was hij als enige nog steeds roze. En toen kwam ‘ie bij het verlaten van de winkel met zijn staartje ook nog eens tussen de draaideur, zodat er een krulletje in kwam…

‘Bloot?!’ is een leuk prentenboek voor peuters en kleuters, dat op een grappige manier laat zien dat alle dieren verschillend zijn en hoe dat zo gekomen kan zijn. Hilarische illustraties en ook voor ouders, dankzij de herkenbare hysterische toestanden wanneer alle dieren hun slag slaan in de grote graaibakken, leuk om voor te lezen.

Bloot?! – Ellen van Lienbergen
ISBN 9789049923860
Pimento
13,50 euro

Bloot?!
Bestel via Bol.com: Bloot?!
Liebergen, E. van