Boeken

Bericht uit Parijs

Een man en een vrouw botsen tegen elkaar op op het vliegveld, en nemen in de consternatie die ontstaat per ongeluk elkaars telefoon mee naar huis.

Hij zit in San Francisco met haar telefoon, zij in Parijs met die van hem. Klinkt als het plot voor een chicklit, of zelfs een romantische film, toch? Guillaume Musso dacht daar anders over. Bericht uit Parijs is namelijk een echte thriller, en wat voor eentje!

Als je de telefoon van een vreemde in handen hebt is het lastig om er niet even stiekem in te gluren. Ook de twee hoofdpersonen in dit boek voelen deze aandrang. Hij, Jonathan, ontdekt in de telefoon van de vrouw, Madeline, een groot geheim. Maar ook Madeline kan de verleiding niet weerstaan, en gaat op haar beurt op onderzoek uit op zijn telefoon. Ook Jonathan blijkt ‘een verhaal’ te hebben. Maar wat ze geen van beiden konden voorzien is dat zij, en hun grootste geheimen, met elkaar verbonden zijn. En dat dan de problemen pas echt beginnen…

Twee mensen, drie landen, en een race tegen de klok. Niets is wat het lijkt, en niemand lijkt te vertrouwen. Als lezer word je dit bloedstollende verhaal ingezogen, om het in 1 keer en ademloos uit te lezen. Spannend en verassend, dit boek schreeuwt om een verfilming.

Bericht uit Parijs – Guillaume Musso
ISBN 9789400502215
A.W. Bruna
15,-