Boeken

Ben jij al creatief met vingerafdrukken?

Met hun vingers kunnen kinderen al sinds jaar en dag lekker verven. Maar met een klein beetje oefening kunnen ze daar nu echt hun eigen signatuur aan geven!

In Creatief met vingerafdrukken wordt stap-voor-stap uitgelegd dat je met je vingers niet alleen lekker kunt kledderen, maar ook leuke afdrukken kan maken. Dat zorgt voor unieke kunstwerken, net zo uniek als je vingerafdruk!

Een citroen, een oog, een zon of zelfs een vliegtuig, je kunt ze allemaal maken met je vingertoppen. Doordat de oefeningen en mogelijkheden in moeilijkheid oplopen, kunnen zelfs hele kleine kindjes (vanaf een jaartje of twee) al onder begeleiding een leuk projectje maken met vingerafdrukken. Wat grotere kinderen, die zelf kunnen lezen, kunnen het boek zelf helemaal doornemen, en steeds wat moeilijkers maken.

Wat een leuk idee om hier een boek van te maken! De techniek is simpel, maar je moet maar net de inspiratie en technieken in huis hebben om er wat mee te doen. Leuk om elk jaar een nieuw vingerafdruk-kunstwerk te maken met je kind, je ziet het resultaat beter worden en de vingertjes groeien, maar ook om heel unieke tekeningen te maken voor opa, oma of de juf.

Creatief met vingerafdrukken – Rosa M. Curto
ISBN 9789043917292
Tirion Creatief
€9,99