Boeken

Arme rijk

Mooie boeken met een boodschap: we verslinden ze, in deze tijd van het jaar. Het mooiste nieuwe exemplaar vinden we ‘Arme rijk’ van Bette Westera en Sylvia Weve.

Arme rijk

Rijk is een jongen van eenvoudige komaf. Zij moeder ligt op sterven, en besluit haar zoon de wijde wereld in te sturen. Ga de wereld ontdekken, maar bovenal jezelf. Ga ontdekken wie je bent!
Wat volgt is een magische zoektocht. Naar slaapplaatsen, naar mensen, maar vooral naar Rijk. Een reis die Rijk vele wijze lessen leert, en laat zien dat rijkdom iets relatiefs is.

Sprookje

Arme rijk leest als een sprookje. Klassiek, en tegelijk helemaal van deze tijd. Volledig op rijm, wat het extra mooi maakt om naar te luisteren. Om voor te lezen aan je kind, voor het slapengaan, of om keer op keer terug te luisteren op de bijgeleverde cd.

Naast een bijzonder, soms een beetje spannend verhaal van een jonge jongen die bezig is aan de reis van zijn leven, bevat Arme rijk tal van bijzondere levenslessen en sprookjesachtige gebeurtenissen. In sprookjes kan alles, en in dit prachtige boek al helemaal. Verdriet en geluk, goed en kwaad, het komt allemaal voorbij. Een prachtig boek, voor jong en oud.

Arme rijk – Bette Westera & Sylvia Weve (illustraties)
ISBN 9789025765606
Gottmer
€24,95