Boeken

Amerikaanse tijdschriften thuisbezorgd

Natuurlijk, we hebben in Nederland heel wat mooie lifestyle magazines. Maar wat is het heerlijk om zo nu en dan de Amerikaanse varianten te lezen!

Onlangs kregen we een mailtje van de oprichters van USmagazines.nl, een nieuwe site waarop je al die bekende, en onbekende Amerikaanse magazines vindt. Voor ieder wat wils, van entertainment tot mode, van nieuws tot eten & drinken. Onze bijzondere aandacht ging uiteraard uit naar de mode magazines!

usmagazines2

Om alvast in de stemming te komen kregen we het dubbeldikke ‘september issue’ van Elle toegestuurd, traditioneel hét modenummer van het jaar, met meer dan 600 pagina’s aan trends. Genieten, ook van al die mooie beauty advertenties, veelal met producten die in Nederland (nog) niet te koop zijn. Ook bladerden we door Brides, een magazines voor brides to be, vol praktische tips en typisch Amerikaanse bruiloften. Smullen!

Via USmagazines.nl kun je je abonneren op deze en andere Amerikaanse magazines, tegen heel redelijke prijzen. Nu alleen nog zien te kiezen uit het assortiment!