Boeken

Alles onder controle!?

Hoe doen ze dat toch, die moeders die meerdere kinderen verzorgen, het huishouden draaiend houden, een baan hebben en toch nog steeds alles onder controle lijken te hebben? Misschien vermoed je dat zij veel taken delegeren naar allerhande hulptroepen, maar het boek ‘Alles onder controle!?’ bewijst dat het écht mogelijk is om alles draaiend te houden zonder er aan onderdoor te gaan.

Prettig is dat het boek direct begint met een samenvatting per hoofdstuk. Je hebt het al druk zat, dus kun je de hoofdstukken die je niet nodig denkt te hebben ook gewoon rustig overslaan. Lees je wel het hele boek dan zul je in 7 stappen leren je tijd beter te verdelen, er achter te komen waar je tijd nu toch steeds aan op gaat, en hoe je (samen met je gezin) kunt zorgen dat de boel gesmeerd loopt.

Het is fijn dat dit boek geen gouden bergen belooft, maar je hooguit op pad wil helpen met veel goede tips. Veel ervan ken je misschien al, maar het is zeer verhelderend om alles nu eens op een rijtje te hebben staan. Daarnaast is de schrijfstijl zo leuk en gezellig, dat het lezen van dit boek niet alleen nuttig maar ook nog eens ontspannend is. Twee vliegen in één klap: als dat geen time management is!

Alles onder controle: Timemanagement voor drukke moeders – Allison Mitchell
ISBN 9789023012047
Uitgeverij Becht
16,90 euro

Alles onder controle!?
Bestel dit boek via Bol.com: Alles onder controle!?
Alan Mitchell