Boeken Getest

Alex van Galen: Ideale ouders

Een thriller over een moeder die haar baby afstaat. Hoe spannend kan dat worden? Héél spannend, in het geval van Ideale ouders van Alex van Galen.

Fabienne staat haar baby onder dwang af. Ze is te jong om voor hem te zorgen. Later hoort ze dat de baby is overleden, en lijkt een zoektocht naar het gezin waar het kind destijds is ondergebracht zinloos. Tot Fabienne hoort dat haar zoon waarschijnlijk nog leeft… en ze iemand ontmoet die haar zoon zou kunnen zijn. Deze ontmoeting is het begin van een turbulente periode, die níet zonder gevaren blijkt te zijn.

In dit verhaal is iedereen verdacht. Fabiennes leven lijkt op het spel te staan. Maar wie zit daarachter? Dorpelingen, Fabienne groeide op in de biesbosch, of de adoptieouders van haar zoon? Haar gewelddadige ex? Een onbekende? En heeft een recente moord er iets mee te maken? Zelfs de politie lijkt niet te vertrouwen, en de agenten vertrouwen op hun beurt Fabienne weer niet…

Als lezer word je vanaf de eerste bladzijde het verhaal ingezogen, je proeft de sfeer, voelt de angst en puzzelt mee in Fabiennes hoofd. Wie is er te vertrouwen en wie niet? Een bloedstollende thriller die je gelezen moet hebben.

Ideale ouders – Alex van Galen
ISBN 9789400500976
A.W. Bruna
18,95 euro