Boeken Travel

25 weekendtrips met kinderen

Als je in het weekend iets leuks wilt ondernemen met kinderen, dan kom je al snel bij de bekende dingen terecht: (indoor)speeltuin, pretpark of frietjes/pannenkoeken eten. Dat er veel meer leuke mogelijkheden zijn lees je in het boekje ’25 weekendtrips met kinderen in Nederland en België’.

Afgaande op de genoemde opties in het boek, kun je vaststellen dat het voor hele kleine kinderen (tot 5 jaar ongeveer) allemaal wat te hoog gegrepen is. De accommodaties zijn over het algemeen vooral geschikt voor kinderen die zich nét wat beter weten te gedragen dan de gemiddelde peuter, en ook de activiteiten (die heel handig bij elke accommodatie staan) zijn voor kinderen die zichzelf al een beetje kunnen redden.

Er zullen veel ouders zijn die veel van de genoemde weekendtrips allemaal aan de lastige kant vinden met kinderen. Waarom logeren in een designhotel en een voorstelling in een natuurtheater bezoeken, als het ook een stuk makkelijker kan allemaal? Voor iedereen die juist op zoek is naar iets anders of wel van een uitdaging houdt, is dit een prima naslagwerkje.

25 weekendtrips met kinderen in Nederland en België – Nathalie van der Ploeg
ISBN 9789057672668
mo’media
8,95 euro

25 weekendtrips met kinderen in Nederland en Belgie
Bestel via Bol.com: 25 weekendtrips met kinderen in Nederland en Belgie
Ploeg, N. van der