Boeken winnen

24 dagen, de nieuwe Guillaume Musso: ons Boek van de Maand (+WIN!)

24 dagen Guillaume Musso

De boeken van Guillaume Musso worden door ons altijd met gejuich ontvangen. Heerlijk spannend, en zo meeslepend dat we er gerust een nachtje slaap voor opofferen.

Logisch dus dat we zijn nieuwe boek, 24 dagen, de hele maand april in het zonnetje zetten op Lifestyelog. En natuurlijk kun je het ook winnen!

24 dagen – Guillaume Musso

In het boek 24 dagen zien Lisa en Arthur elkaar maar én keer per jaar. Hij is altijd naar haar op zoek. Zij kan niet anders dan op hem wachten…

Lisa Ames werkt in een bar in New York, hopend op haar doorbraak als actrice. Op een avond ontmoet ze Arthur Costello, een jonge arts. De twee voelen zich direct met elkaar verbonden. Maar Arthur is niet als andere mannen. Hij biecht al snel aan Lisa op dat hij nooit van haar zal kunnen houden. Door een bizarre speling van het lot, die alles te maken heeft met een oude vuurtoren, lijkt er een vloek op hem te rusten: ‘Wat er met mij gebeurt is onvoorstelbaar, maar waar…’ Tegen beter weten in besluiten ze om samen de strijd aan te gaan met de meest genadeloze vijand die er bestaat: de tijd.

24 dagen is zowel een spannend boek als een liefdesverhaal.

Winnen

Kun jij ook niet wachten om dit boek in één ruk uit te lezen? Doe dan snel mee aan onze winactie, en vul het onderstaande formulier volledig in. Misschien win jij dan wel 1 van de 5 exemplaren die we deze maand mogen weggeven.

[cforms name=”aw bruna april musso 24 dagen”]