Boeken

Het 100% modetekenboek van Niki Smit

Mode, en daarin je eigen stijl ontwikkelen, wordt steeds belangrijker voor jonge meiden. En wie anders dan Niki Smit, bekend van de 100% series, kan hen daar nu beter mee op weg helpen met het 100% modetekenboek?

100% Niki

Schrijfster en illustrator is mateloos populair onder meiden vanaf een jaar of 10. Met haar 100% boeken (o.a. 100% Coco) heeft ze een vaste groep lezers opgebouwd, die fan zijn van haar bijzondere, trendy stijl van boeken maken.

100% modetekenboek

Niki neemt haar fans nu mee in de wondere wereld van de mode, en zet hen zelf aan de slag. In het ontzettend mooi vormgegeven 100% modeboek kunnen meiden niet alleen heel veel inspiratie opdoen, ze kunnen ook zelf creatief aan de slag. Want de leukste stijl, is jouw eigen unieke stijl!

Lezeressen maken kennis met belangrijke designers en trends, van nu en uit het verleden. Punk, marine, motown: om de mode van nu te begrijpen, moet je een beetje kennis hebben van het verleden! Door de speelse aanpak van Niki, die altijd precies de juiste toon voor haar doelgroep weet te vinden, hebben kinderen geen moment het gevoel dat ze uitleg krijgen van een volwassene: ze zijn simpelweg op reis door modeland.

Natuurlijk kunnen ze zelf ook aan de slag! In het boek is volop ruimte om zelf de mooiste creaties samen te stellen, en te experimenteren met kleur, vorm en materiaal. Alles kan, niks is raar, en daar worden we blij van. Heerlijk, om tienermeiden zelf hun stijl te laten ontwikkelen, en ze niet achter de kudde aan te laten lopen. Wij zijn fan van Niki!

100% modetekenboek – Niki Smit
ISBN 9789026142222
De Fontein Jeugd
€12,50