Beauty Favourites

Zomerse Wilkinsons!

De zomer is de periode dat vrouwen het meest met ontharen bezig zijn, en dat mag dan best een beetje in (zomerse) stijl gebeuren, zo dachten ze bij Wilkinson. Zij presenteren om ook tijdens het scheren dat zonnige gevoel vast te houden een aantal fijne limited editions.

Zo is daar de Quattro for Women Bikini (11,49 euro), het handige scheerapparaatje dat aan de ene kant mesjes (4 stuks) en aan de andere kant een trimmer, speciaal voor de bikinilijn heeft. Deze zomer is de Quattro for Women Bikini uitgevoerd in zomers paars.

Ook de Wilkinson Sword Intuition (11,49 euro) is er deze zomer in een limited edition. De Sword Intuition herken je aan het grote ‘zeepblok’ dat zich rondom de mesjes bevindt, waardoor je geen schuim meer nodig hebt. Deze zomer is ‘ie er in knalroze, met verschillende grafische details in andere knalkleuren. Helemaal colourblocking!

En dan is er nog de laatste nieuwe introductie, de Xtreme 3Beauty (6,49 euro per 4 stuks). Een wegwerpmesje van goede kwaliteit, met een handgreep die de zomerse geur van kokosnoot verspreidt. Als je deze wegwerpmesjes inslaat voor in je vakantiekoffer, begint jouw zomerse gevoel al bij het inpakken.