Beauty

Zomerse nieuwe producten van Bourjois

Bourjois Parisian Summer

Parisian Summer, zo noemen ze bij Bourjois de zomerse producten die sinds kort in de winkels liggen. En wat zijn ze mooi, en zomers bovendien!

BB Bronzing Cream en Sun Illusion

De producten in deze lijn hebben maar één doel: jou extra zomers voor de dag laten komen. Als je huid licht gebruind is, dan is het zaak ook je make-up daarop aan te passen. Een te lichte foundation is geen gezicht, dit is juist de periode dat je je zomerse tintje moet benadrukken.

Dat kan bij Bourjois met twee producten. Voor een lichte dekking die je huid zomers laat stralen kies je de BB Bronzing Cream, die ook nog eens heel veel andere fijne dingen voor je huid doet. Hij egaliseert, hydrateert, verfrist en heeft een SPF15, om maar eens wat te noemen. Door de natuurlijke dekking, die je huid net wat zonniger maakt is deze BB Bronzing Cream ook bij uitstek geschikt voor de periode na de zomer, als je je zonnige blik nog even vast wilt houden.

Iets dekkender is de Sun Illusion. Deze foundation in een potje maakt je huid eveneens wat bruiner, maar waar de BB Bronzing Cream gaat voor glans en stralen, is de Sun Illusion juist wat matter. Hij egaliseert, maakt poriën en kleine oneffenheden minder zichtbaar en geeft je een zomerse look. Een heerlijke zomers vervanger van je normale foundation.

Bourjois Parisian Summer

Mat Illusion en Sunlight Elixir

In de zomer draagt niet iedere vrouw graag foundation, en vaak is het doordat de zon je huid toch al gezond eruit laat zien ook niet nodig. Wel is het handig om dan een poedertje te gebruiken, om glans te voorkomen. Mat Illusion is een zomers poeder, dat nu eens niet (zoals de meeste bronzing powders) voor een glinstering op je gezicht zorgt. Je huid wordt juist mooi gematteerd. Het poeder is wat crème-achtig, super zacht, en doet wonderen voor je huid. Egaler, zonder glim: perfect voor zomerse dagen, maar ook om in de herfst voor een gezonde tint te zorgen.

Het laatste product in deze lijn is de Sunlight Elixir. Deze droge olie is onmisbaar om je lijf op en top zomers te maken. Geeft je huid een licht, zomers tintje en een prachtige glans, en ruikt ook nog eens zalig. Door de SPF15 perfect om ook als de zon al bijna onder is je huid te beschermen. Wil je van top tot teen stralen? Breng dan ook een paar strategische druppels op je gezicht aan.

Bourjois Parisian Summer

Nu te koop

Deze heerlijke zomerse producten van Bourjois zijn nu te koop, voor lieve prijsjes. De Sun Illusion en BB Bronzing Cream kosten €13,40 per stuk, de Mat Illusion €13,99 en de Sunlight Elixir €15,49. Stuk voor stuk heerlijke producten die je zomerse gevoel nog heel lang vast gaan houden.