Beauty

Zomers skincare-nieuws van Dermasence

dermasence

Wat neem je qua skincare mee als je op vakantie gaat? Dermasence selecteerde drie onmisbare producten, wij stellen ze graag aan je voor.

Aanpassen

Ga je op vakantie, dan heb je niet altijd tijd en zin om dagelijks je uitgebreide skincare-ritueel uit te voeren. Die grote pot met je favoriete crème ga je niet in je koffer proppen, en dat wekelijkse maskertje komt er waarschijnlijk ook even niet van. Nee, op vakantie wil je praktische producten, liefst in niet al te grote verpakkingen, die goed hun werk doen en je huid in goede conditie houden.

dermasence

Als het om verzorging gaat, neem je natuurlijk sowieso een product met een hoge SPF mee op vakantie, zeker als je de zon opzoekt. Dit gebruik je overdag, liefst meerdere keren, om beschadiging door de zon te voorkomen. Daarnaast heeft je gezicht natuurlijk ook de nodige verzorging nodig. Een goede optie daarvoor is het Hyalusome Konzentrat van Dermasence. Ten eerste zit het in een handzaam en stevig flesje van 30 ml (het mag dus zelfs mee in je handbagage!). Ook qua werking is dit een echte topper: het brengt hartstikke makkelijk aan, ruikt meer dan heerlijk en houdt de huid goed soepel. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen bijvoorbeeld de invloed die de zon op lange termijn op je huid kan hebben, o.a. door vitamine E, en gaat zo rimpels tegen. Een prima alleskunner voor je huid dus.

Mini

Als we op vakantie gaan, hamsteren we altijd massaal mini-verpakkingen en testers: dat scheelt weer in de bagage! De reinigingsproducten in de Travel set van Dermasence zijn een tikkie aan de grote kant (50 ml per product), maar nog steeds klein genoeg om mee te nemen én een stuk kleiner dan de meeste reinigingsproducten.

De mousse in deze set verwijdert alles dat je tijdens de vakantie op je gezicht kan aantreffen: make-up, zonnebrandcrème, zweet, zout, talg: aan het eind van de dag was je het er gewoon weer af. De mousse werkt in combinatie met water: je masseert de mousse op je gezicht en wast deze er met water weer vanaf. Zo gedaan!

dermasence

Na het reinigen verfris je je huid nog even met de tonic die ook in deze set zit. Hierin zitten verzorgende en kalmerende bestanddelen als ureum, hamamelis en panthenol, precies wat je huid nodig heeft na een dagje zon. Tip van Dermasence: deze tonic kun je ook na het scheren op je benen aanbrengen, dat voorkomt irritatie.

De Travel set haal je al in huis voor €12,20, het Hyalusome Konzentrat heeft een adviesprijs van €36,30. Een goede SPF erbij en je gezicht is klaar voor de vakantie!