Beauty

Zomer 2009: goud

Goud lijkt dé trend voor deze zomer. Veel zomermake-upjes zijn voorzien van een mooie gouden glans, en ook de geurtjes die worden geintroduceerd hebben vaak goude of gele accenten.
Eau de Patchouli (65,00 euro), de wat lichtere en frissere opvolger van Elixir de Patchouli is gehuld in een prachtig doosje met gouden arabesken. PUPA was met haar nieuwe geur (19,95 euro), waar wij al eerder over schreven, nog uitgesprokener: ze gaven hem de naam Yes Gold.

Qua make-up spelen bijvoorbeeld GOSH en (wederom) PUPA goed in op de huidige trends. De collectie van PUPA is een mooie mix van gouden glans en donkere, ‘aardse’ kleuren (prijzen tussen de 5,95 en 23,95 euro). GOSH noemde haar zomercollectie ‘Luxury’, en met zo’n naam mag de nodige hoeveelheid goud natuurlijk niet ontbreken. Wij troffen het aan in de Giant Sun Powder, waarmee je lijf en leden een heerlijke zomerse gloed geeft, en ook tussen de nieuwe Glamorous Eye Shadows. Om te voorkomen dat je al te ‘blingbling’ voor de dag komt, is ook hier de collectie aangevuld met mooie exotische tinten, zoals koper en grijsbruin. Prijzen gaan van 6,99 euro tot 12,99 euro).


(
klik voor grotere afbeelding)


Banner 468x60