Beauty

Zen in bad

Zen, innerlijke rust… vaak moeilijk te vinden in je eigen huis. Om je een handje te helpen introduceerde ThermeĀ® onlangs de Zen White Lotus lijn: Milk Bath, Shower Milk en Body Serum die je huid fluweelzacht en je stemming ultra ontspannen maken.

Werkt dat nou echt? Even badderen, douchen of smeren en dan compleet Zen en herboren de dag weer aankunnen? Wij konden na een lange dag wel een portie Zen gebruiken en goten het Milk Bath rijkelijk in onze badkuip. In eerste instantie viel vooral de textuur van de milk op: de eerste minuten in het bad lijkt deze je huid een beetje stroef te maken. Na een minuut of 5 echter wordt de milk wat ‘zachter’ en uiteindelijk verlaat je het bad met een lekker, enigszins vettig, laagje op je huid.

En dan de geur. Ben je na even badderen inderdaad helemaal Zen? Nee, maar dat zou ook wat veel gevraagd zijn van een badproduct van 6,49 euro. Wel is de zachte, redelijk neutrale geur een verademing voor iedereen die na het badderen gewoon lekker fris wil ruiken, en niet naar allerlei soorten fruit en bloemen.

Therme producten zijn o.a. te bestellen via Drogisterij.net.