Beauty Getest

Yves Rocher Smoothie Shower Creams

Shower Creams waarvan het water je letterlijk in de mond loopt. Waar je dorst van krijgt, die je direct in zomerse sferen brengen. Het is Yves Rocher gelukt om ze te maken!

Deze zomer introduceert dit bekende merk twee nieuwe Smoothie Shower Creams, in als je het ons vraagt de beste samenstelling die mogelijk is. De ene ruikt naar, en is gemaakt van, ananas en kokosnoot, terwijl bij de andere mango en passiefruit de basis vormden. Het resultaat? Geweldig geurende, zomerse shower creams!

Ananas-Kokos en Mango-Passievrucht

De ‘Ananas-Kokos’ variant heeft die typische zomerse kokos geur, waardoor je je meteen op een tropisch strand waant. De ananas maakt het geheel wat zoeter, de perfecte mix. De samenstelling is lekker romig, zodat je huid na gebruik heerlijk zacht en schoon aanvoelt.

De ‘Mango-Passievrucht’ lijkt qua kleur en geur op een ultiem zomers sapje. Je zou bijna in de verleiding komen een slok te nemen! Ook deze sappige shower cream is weer romig van substantie, en lief voor je huid.

Lief voor de natuur

Naast lief voor jou, zijn deze Smoothie Shower Creams ook lief voor het milieu. Beide varianten zijn plantaardig en biologisch afbreekbaar, daar worden we blij van! De flessen zijn mooi stevig, en eveneens recyclebaar. Of je ze nu inlevert of zelf hergebruikt, het is zonde om flessen van deze kwaliteit na gebruik weg te gooien!

Beide Shower Creams kosten in de grote verpakking (een royale 400 ml) 4,90 euro per stuk, terwijl er ook een miniflacon (50 ml) beschikbaar is voor 1,50 euro. Het zijn limited editions, dus wil jij deze zomer genieten van deze ultiem zomerse producten wees er dan snel bij!