Beauty Getest

Yves Rocher Nutritive Végétal

Ooit geweten dat het sap van de es wonderen doet voor je huid? Bij Yves Rocher baseerden ze er een nieuwe verzorgingslijn op!

De Nutritive Végétal producten zijn gebaseerd op Siciliaans essensap, een waar voedingsbommetje voor de huid, dat er voor zorgt dat de huid zelf meer lipiden aan gaat maken. Lipiden, huidigen vetten, houden je huid lekker soepel en zacht.

In deze lijn vind je 6 producten, onderverdeeld in ‘reinigen’, ‘verkwikken’ en ‘voeden’. Wij probeerden er twee uit, het Intensief herstellend crèmemasker (11,90 euro) en de Voedende verzorging 24 uur (10,90 euro).

De Voedende verzorging is een rijke crème, redelijk dik van structuur, die wonderbaarlijk genoeg binnen no time in de huid trekt, en deze lekker soepel maakt. Geen vettig laagje, maar wel langdurige soepelheid. Ideaal bij een droge, trekkerige huid! Deze huid verwen je nog eens extra met het masker, een zachtblijvende variant die je huid een flinke voedingsboost geeft. Speciaal voor de momenten dat je huid wat extra nodig heeft, of je jezelf (én je huid) eens lekker wilt verwennen. Mooie productlijn van Yves Rocher!